Projectmanagement

Projectmanagement

Ondersteuning en begeleiding

Spark ontzorgt je bedrijf en team in alle fases van je ambitieus groeiproject. Van het scherpstellen van objectieven, het definiëren van een concreet plan van aanpak tot het implementeren en pro-actief opvolgen van jouw future-proof project.

Transparante, duidelijke afspraken en heldere communicatie met alle betrokken partijen kenmerken onze manier van werken doorheen het hele project. We focussen op het eindresultaat binnen de vooropgestelde timing en budget, zonder daarbij je organisatiecultuur en team uit het oog te verliezen. Het spreekt voor zich dat we permanent de vooropgestelde KPI’s monitoren.. Een gefaseerde en gestructureerde aanpak zit in ons DNA.

We werken je project tot in detail uit en starten met het opzet van verschillende werkpakketten. Hierbij ligt de focus vooral op timing, budget, resources, mijlpalen, RACI-matrix, KPI’s en kwaliteitscontrole.

Bij de lancering van jouw project beschik je over alle benodigde flows en documenten, een overzicht van alle operationele processen en finale budgetten. Ook na implementatie van je project staan we je met de nodige expertise graag pro-actief bij.

Contacteer ons

Wat is onze meerwaarde voor je project?

Met Spark versterk je jouw bedrijf met een gedreven projectexpert. Met een ruime expertise in projectmanagement, kritische en ervaren blik en brede sectorkennis gaan zij de extra mile voor jouw project én bedrijf.

Oplevering van je project op tijd en in binnen budget

Scherpe en duidelijke rapportering van de vooruitgang van je project

Goed georganiseerde kennisoverdracht, zodat alle kennis in je bedrijf blijft

Wat is onze meerwaarde voor uw project?

Oplevering van uw project op tijd en in binnen budget

Scherpe en duidelijke rapportering van de vooruitgang van uw project

Goed georganiseerde kennisoverdracht, zodat alle kennis in uw bedrijf blijft

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

blog

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Laten we kennismaken en zien hoe we samen jouw project de perfecte jump start geven. 

Contacteer Ons