Operational Excellence

Operational excellence

Excelleren in je dienstverlening

In een snel evoluerend ondernemerslandschap blijft het van levensbelang om je te onderscheiden naar nieuwe maar ook uw bestaande klanten. Daarom gaat Spark met jou op zoek naar dé formule om te excelleren in je  dienstverlening.

Door het optimaliseren van operationele processen mikken we op maximale klantentevredenheid en -beleving. We focussen op efficiëntiewinst en analyseren het huidige stockbeheer, de productieplanning, het aantal SKU’s in portfolio met hun winstgevendheid, ….

Deze data punten we af tegenover verkoopaantallen en -cycli, beschikbaarheid en verwachtingen van klanten. Hieruit blijkt dat het vaak zinvol is om een split in de SKU’s te maken waarbij sommige make-to-stock en andere make-to-order of finish-to-order zijn.

Rode draad hierin blijft de klant en de klantentevredenheid. Door interviews capteren we wat klanten prioritair vinden zodat we doelgericht de productiewijze en -strategie kunnen aanpassen en jouw bedrijf zich blijft onderscheiden in de markt en naar de doelgroep.

Contacteer ons

Meerwaarde voor jou

Kostenbesparingen door het verbeteren van de interne flow, werking en processen

Snellere doorstroom en hogere efficiëntie met dezelfde materialen

Stabielere planning en processen en maximale klantentevredenheid en -beleving

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

blog

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Laten we kennismaken en zien hoe we samen jouw project de perfecte jump start geven. 

Contacteer Ons